Çılgın Çocuklar Dünyanın Sonu




Hafta sonu olunca altı yaşındaki torunum babaannesine kalmaya gelir. Evde krallığını ilan eder. Artık film ve hamburger keyfi başlamıştır. Ta ki cuma gece yarısı uykuya dalana kadar dokunulmazlığı vardır. 
Ctesi kahvaltıda Netflix orijinal yapımı bu filmi açtık. Toplamda 1 saat 37 dakika  süreden aksiyoni güldürü ve serüven tadında.. 
İnanın bir çocuk filmi olmasına rağmen ilk yarım saatte anne ve babanın bir kaç yerde öpüşme sahnesi koymuşlar ama her nasılsa filmde kendi çocukları yanında değil yalnızlar..

Torunum hemen elini yüzüne kapatıyor mahcup bir gülümseme ile biz ise alelacele kumandayla hızlı geçiş yapıyoruz ama hepimiz utandık yani.. Bir süre sonra filmde önceden tahmini atlamalar yaptık küçük sahneler ama neden ? Bu bir çocuk filmi değil mi?
Tüm dünyada tecavüzler cinayetler artarken hâlâ çocuklara verilen mesajlara bakın çıldırmamak elde değil!

Ne kadar titiz davransanız da anime filmlerde dahil hiç biri tam güvenilir değil.. Yine de bizim denetimimizde güzel filmlerde yakalayabiliyoruz. Torunum çok beğendi özellikle çocuklar küçük birer casus olunca film onlara daha eğlenceli bir hale geliyor. Bize de tatlı tatlı kıkırdamalar gülüşmeler onların mis kokuları unutulmayan kıymetli anlar olarak kalıyor.. 

Film Hakkında :Robert Rodriguez‘in yönetmenliğini yapmış olduğu filmin senaristliğini Racer Max ve Robert Rodriguez kaleme almış.  
Filmin oyuncu kadrosunda Gina Rodriguez, Zachary Levi, Connor Esterson, Everly Carganilla, D.J. Cotrona, Billy Magnussen, Joe Schilling ve Solar Dena Bennett benzer biçimde adlar içeriyor.
Filmin orijinal adı: Spy Kids: Armageddon

Kısaca konusu:Bir oyun geliştiricisi kuvvetli bir bilgisayar virüsünün yayılmasına neden olunca iki gizli saklı ajan ve çocukları dünyayı kurtarmak için birlik olur. Çocuklara dürüstlüğü öğretmeye çalışmışlar umarım etkili olmuşlardır..


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. ayyy çok tatlı anlatmışsınız :) dediğiniz yönde temiz filmler, animeler de çok vaar :)

    YanıtlaSil
  2. Bulabilene ne mutlu çok az var...

    YanıtlaSil