Herkese merhabalar 

Bir kere daha 1 Mayısı işçi bayramını geride bıraktık. Dünya haberlerine baktığımda genel anlamda ciddi olaylara sahne olmamış hatta Filistin bayrakları açılarak özgürlük sloganları yükseliyor bir çok Avrupa ülkesinde.. 

Ülkemize bakmak dahi istemiyorum işçiler işinde gücünde, peki polisimize taş atanlar kimler? Poliste bizim taş atanda bizim vatandaşımız diyebiliyor muyuz? 

Düşünüyorum da meydanlarda polisimize kaldırım taşlarını sökerek atanlar işçi olamaz. Vatandaşımız da olamaz çünkü insan kendi vatanına hainlik etmez zarar veremez vicdanı da elvermez. 

O polisler de bizim evlatlarımız genç üniversite mezunları hepsi gelecekten umutlu taze canlar💗 ve yaralananlar oldu..

Bayram ettiniz öyle mi !!!

Ben onların hiç birine vatansever işçi hakları arıyor ya da bayram ediyorlar, gözüyle bakamam kusura bakmasınlar. Söktükleri kaldırım taşlarını gerçek işçilerde gelir yerlerine koyarlar.. 1 mayıs işçi bayramı olmaktan çıkmış zaten. 

Eski evimin orada komşum vardı. Sırf eğlencesine Taksime giderler olaylara karışırlardı yani Allah ıslah eylesin amacı vatanı bölmek olan herkesi.. 

Burası Türkiye dünyada eşi benzeri olmayan bir ülke bu kadar hainlerin cirit atıpta hâlâ ayakta kalabilen tek yer..

Ya bu bayramdan vazgeçilecek ya da polise tam yetki verilecek.. Bu böyle devam edemez bizim ileriye doğru hamleler ile adım atmamız gerekiyor yerimizde saymamız değil! Bizi içerde oyalayıp kendileri neleri götürüyorlar acaba?

Allah'ım, vatanımızı milletimizi emparyalist ve siyonist güçlerin maşası olmaktan kurtar.. Milletimize gençlerimize hakikatı görüp idrak etmelerini nasip eyle.. Türkiyemizi ve tüm İslam beldelerini arizi ve semai cümle şerlerden muhafaza eyle.. amiin amiiin.. 

10 Yorumlar

  1. Arkadaşın bir ifadesi vardı, bu bayramda ortaya çıkan polisler, biz kadınların güvenliği için niye her zaman yolda değiller?????????????
    Sendikalar artık işçiyi satıyorlar, işverenden el altından para alıp gerçek davalarını satmaktalar. Tek düşüncem bu ve doğru olduğuna da inanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Polisimize yazık...
      Esnafa yazık...
      Devlet malına yazık...
      Hiç bir bahane bunlara zarar verecek haklılığa sahip olamaz...

      Sil
  2. 1 mayıs bahar bayramı yaaa deniz kıyısında ağaçlık yerlerde olmak en güzeli :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar.
    Karşılıklı kuru inatlaşmadan başka bir şey değil!
    Selam ve saygı ile.

    YanıtlaSil
  4. Her bayram aynı görüntüler :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın devlete baya zarar oraya yapılan masraflar gerçek işçilere dağıtılsın yani..

      Sil
  5. Ne yazık ki olay artık kutuplaşmaya ve ayrışmaya döndü. Her şeyi olduğu gibi 1 Mayıs'ı da yanlış anladık.

    YanıtlaSil