Tüm Müslümanların ve dünyanın gündeminde Filistin..

Merhaba arkadaşlar 

Tüm  Müslümanların ve dünyanın gündeminde Filistin..  Hamas'ın başlattığı saldırı İsrail'de şok etkisi yaratı diyor medya ama benim korkum israil'in bir operasyon çektiği yine cennet kapılarının açıldığı ve hasadın başladığından korkuyorum. 

Allah lütfu kereminden hayırlı fetihler ihsan eylesin.. Cehennem kapılarının açılıp da zalimlerin kafirlerin hasadının artması duasıyla açtık ellerimizi yüreklerimizi..  Allah'ımız dualarımızı kabul eylesin amin..

Dualarda bari tarafımız belli olsun.. Allah Müslümanlara birlik dirlik halife nasip eylesin. Amiiin..   

Tüm dünya İsrail'in kendisinin geliştirip 10 yıldan uzun süredir kullandığı hava savunma sistemi Demir Kubbe'nin nasıl delindiğinin cevabını arıyor. Bir ara Türk hacker guruplarının deldiğini yazmıştı. Zaman zaman İsrail televizyonlarını hackleyip ezan okuttukları vs. haberleri okuduğumu hatırlıyorum.. 

İsrail tuzak kurar, Allah'ta tuzak kurar.. 

Allah'tan geldik Allah'a döneceğiz Allah'ın yardımı O'nun dinine yardım edenlerle beraberdir. Allah cümle afet bela ve fitnelerden korusun.. İmanımızı muhafaza etmemizi nasip eylesin..


Abdullah Çiftçi'nin çok isabetli tespitleri var vakti olan merak edenler için paylaştım görüşmek üzere inşaallah..

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. iran ve rusya filistini destekliyor, türkiye henüz bir bir şey demedi bakalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzamaz ama kıyım yapılıyor zaten orada ki müslümanların kişisel anlamda kaybedecekleri birseyleri yok o nedenle gözü kara cesur onlar cennete hasat basladi demektir Rabbim cehennemi doldursun siyonist yahudilerle zalimlere kâfirlerle Âmin Âmin Âmin

      Sil
  2. Zalimlerin zulmüne yeter deyip baş kaldırınca mazlumlar, tüm dünya zalimlerinde gündem oldu Filistin, oysa ki bizim gönlümüzde yara hep yara...
    Bir Filistin vardı, bir Filistin yine var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep var olacak Filistin düşerse Medine düşer ard arda kaybederiz Mekke'yi Kâbeyi... Allah muhafaza

      Sil