Yarın cuma ve Mescid-i Aksa'da neler olacak ?



Selamunaleykum çok zor günlerden geçiyoruz arkadaşlar. Yarın cuma ve Mescid-i Aksa'da neler olacak tahmin dahi etmek istemiyorum şimdiden dehşete kapılıyor ve korkuyorum. Milletler ve devletler olarak her birimiz insanlık sınavı veriyoruz. 

Sizlerden ricam türkçesinden bile olsa mutlaka Fetih suresi okurak ya da ya Fettah tespihatıyla oradaki kardeşlerimize manevi kuvvet olalım insallah..Bu gece cuma gecesi ve mutlaka dua edelim Allah rızası için devlet güvenliğimiz ve müslüman kardeşlerimizin selamete çıkması için Mescid-i Aksa'nın Kudus'ün Müslümanların eline geçmesi için kendi sıkıntılarımız için.. Vakit birlik dirlik olma zamanıdır.. 

Bir müslüman olarak bizim daha hassas olmamız gerekir. Sevgili Peygamber Efendimiz (sav) şöyle buyuruyor:

“Mü’minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirle­rini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.” (Buhârî, Edeb, 27; Müslim, Birr, 66)


Mevlânâ Hazretleri de şöyle buyurur:

“Şems -kuddise sirruh- bana bir şey öğretti:

«Dünyada bir tek Mü’min üşüyorsa, ısınma hakkına sahip değilsin!»

Yahudilerin elindeki Tevrata göre onlar üstün insan ve tüm diğer insanlar hayvan konumunda yani onlara hizmet eden.. 
Peki bu son katliamlar tüm dünyada izleniyor ve Yahudi halkı her ülkede ilençlemez mi? 
Kim ister ki kendi memeleketinin ileride böyle bir hal almayacagini? Dünyada Yahudiler artık farklı karşılanacağını düşünüyorum çok sürmez dünyanın her yerinde Yahudilerin başları belaya gidecek.. İnsanlar aptal değil bu olaylara tepkiler artarak çoğalacak diye düşünüyorum..

Bizler sadece Müslümana değil, gayrimüslim komşularımıza bile sahip çıkan bir ecdada sahibiz ki dünyaya İslam'ı taşımışız. Bizler hiçbir şey yapamıyorsak dua edelim.. 
Bu gece ve yarın çok önemli! Allah cümle Ümmet-i Muhammedin yar ve yardımcısı olsun..  


Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Yarın tüm ülkelerde özellikle Avrupa'da bir çok olay olur. Kitlesel yürüyüşler sağlanır. İnşallah bunlar kontrollü ve sakin bir şekilde olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah gereken etkiyi göstersin! Amaca ulaşılsın.. Müslümanlara tüm dünya acımasız.. burada bile yapılan gösterilere polis müdahil olduğuna göre Avrupa ve diğer devletleri düşünemiyorum bile.. Allah bizimle beraber elhamdülillah




      Sil
  2. Kitlesel olaylarda, amacı dışında olan insanlar muhakkak olur. Onlara dikkat edilmesi gerekir. Ama bunun dışında gösteri en doğal hak. Hele ki böyle olaylara karşı. Bakalım gelecek bize neler gösterecek?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Batı'nın provokatörleri de işbaşında Allah fırsat vermesin herşeyden önemlisi devlet güvenliğimiz.. biz güçlü olacağız ki mazlumun yanında olabilelim..

      Sil
  3. Hiçbir şey olmaz maalesef. 3 gün geçer unutur gideriz. Müslümanlar olarak birlik olamıyoruz maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birlik olunacakta hilafet anlamında değil uluslararsı hukuk kurallarıyla birleşerek olur diye düşünüyorum..

      Sil
  4. ya ne zaman bitcek dünyada bunlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İmtihan gereği iman ve küfür kıyamete kadar atbaşı farkıyla devam eder.

      Sil
  5. Elhamdülillah dua ve ibadet yapabiliyoruz daha kalp ile buğz edemeyen adı müslüman olanlar var malesef..

    YanıtlaSil